Beoordelingen van Dapp Frietwinkel Leiden

Recente recensies van Dapp Frietwinkel Leiden

5 sterren na 20 reviews

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knapperige ftites, precis op de gevraagde tijd bezorgd. Heerlijk.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frites waren natuurlijk weer geweldig, evanals de service!!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet, bijna te grote portie. Goeie kroket en stevige stukken kip als nuggets. Nou nog goede appelmoes en piccalilly erbij dan is het helemaal perfect!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service, Biofrieten waren goed warm, en zijn erg lekker!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteits-snackbar! Heerlijke en grote portie friet. Super-lekkere nuggets, eigenlijk stukken gefrituurde kip, geen samengeperst schraapvlees. Jammer dat t stoofvlees was uitverkocht en ik mis n kalfskroket en.. appelmoes! Maar ze hebben dan wel weer erg vriendelijke bezorgers.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet, kipnuggets en truffelmayo waren erg lekker. Frikandel viel tegen, was een beetje hard/taai. Bezorging was snel en bezorger was vriendelijk!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige mensen! Super vriendelijk en leuk aan de deur. En heel lekker eten en drinken. Zeer positief over Dapp Leiden

, 24-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd goede patat lekkere kroket drankjes prima gekoeld dus prima

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, levering wat langzamer dan normaal, maar werd aardig te woord gestaan. Drukte kan gebeuren, niks te klagen! (En nooit gehad)

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Was nog goed warm toen het bezorgd werd. Alleen het wachten op de bestelling duurde enorm lang: 1,5 uur!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste frietjes van Leiden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was weer heerlijk. Ruim op tijd bezorgd en friet was nog warm.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en bezorger Kees was zeer vriendelijk. Eten was warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteit uitstekend en bezorging op tijd

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bekende top kwaliteit van Dapp maar dan bij je aan de deur bezorgd, wat wil je nog meer?! Zelfs via ons besneeuwde straatje was de bezorgster stipt op tijd. Dapp leiden petje af en ga zo door, wij zijn fan

Reactie van Dapp Frietwinkel:Beste Susanne, hartelijk dank voor de recensie! Zoals jij blij wordt van onze bio-frieten, worden wij blij van jou! We brengen graag snel weer een frietje bij je aan de deur! Groet, Thijs

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse friet zoals altijd van Dapp, en precies op het opgegeven moment bezorgd door eigen bezorger!

Reactie van Dapp Frietwinkel:Dank Emiel! Voor de waardering. We zijn blij dat jij blij bent en bezorgen graag snel weer bij je aan de deur. Groet, Thijs

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Friet, frikandel en kroket smaakten prima. De patat had best wat knapperiger mogen zijn. Ik was verbaasd over het afrekenen via IDeal: de rekening was E. 18,20 maar mij werd - zonder informatie vooraf - gevraagd om E. 18,45 over te maken... Uw medewerkster in Leiden kon me niet vertellen, of er E. 0,25 moest worden betaald voor verpakking/tasje of voor administratie. En adviseerde me om u een mail te sturen. Bij deze!

Reactie van Dapp Frietwinkel:Beste Arend-Jan, excuus voor de verwarring. De 25 cent transactiekosten, want dat zijn het, betaal je aan Ideal. Dit is standaard als je online een betaling doet en Ideal gebruikt. Ik ben blij dat onze bio frieten bij u in de smaak vallen! Groet, Thijs

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en een kwartier wachten op een frietje vind ik echt te lang Kwaliteit van de friet verraste muj

Reactie van Dapp Frietwinkel:Thanks voor de frietback! Vanwege de drukte heeft dit wat te lang geduurd, excuus. Nu hebben wij eea verbeterd waardoor we de bezorgtijd wat terug hebben gebracht. Tot snel!? Groet, Thijs